Lezárt projekt: evakral.hu

Több partnerünknek ígéretet tettünk arra, hogy átadott oldalainkról, weboldalak készítéséről nemcsak egy-egy mockupot vagy hivatkozást teszünk ki oldalainkra, hanem pár kiválasztott projekt hátterébe is betekintést engedünk, ezzel is hozzásegítve, esetleg ötletelve a weboldalra vágyó jövendőbeli ügyfeleinket.

Ennek eleget téve íródik e bejegyzés, melyben a nemrégiben átadásra került Král Éva coach weboldalának kulisszái mögé engedjük az érdeklődőket. Reméljük a jövőben számos hasonló bejegyzéssel tudunk majd jelentkezni.

Éva coachként segíti az őt felkereső vállalkozások sikerességét. Ügyfeleit széles körű tanácsokkal látja el, mely számára nem is munka, hivatás!

Weboldalának nemcsak Éva személyiségét hanem szemléletmódját is tükröznie kellett így azzal a kéréssel keresett meg minket, hogy közösen olyan oldal megalkotását célozzuk meg, mely ügyfelei számára bizalmat és biztonságot is áraszt. Kérte, hogy az arculat azt tükrözze ügyfelei felé, hogy a legjobb helyen járnak, ha coachra van szükségük.

A Král Coaching logóban fellelhető főnixmadár már meglévő eleme volt arculatának, így e köré kellett színvilágban és egyéb elemekben is hozzáillő arculatot megalkotnunk.

Egy nem harsány, ám mégis határozott, a szem számára kellemes oldal megalkotására esett a választásunk, melyen az ügyfelek könnyen kiigazodnak, egyszerűen, letisztultan ismerhetik meg Éva komplex világát és misszióját.

Az arany, sárga és szürke szín különböző árnyalataival vegyítve bátran használhattunk fotókat, nagy felületeken is. Ezt egy nagyon elegáns, mobilon és monitoron is könnyen olvasható betűtípussal egészítettük ki.

folyamatabra

A megírt anyagával öröm volt dolgozni, stílusban és képi világban is nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk. Gyorsan felvettük Éva ritmusát és ötleteinkkel kiegészítve sokkal áttekinthetőbbé tettük oldalát. A jól dizájnba illesztett folyamatábrákkal, űrlapokkal és azok mobilra optimalizálásával közös véleményünk szerint is könnyen emészthetővé tettük az átadni kívánt tartalmat.

Éva elégedett ügyfélként vette át oldalát, mely mindkettőnk igényeit kielégítette.

Egy weboldal él, változik, sosem készül el, most mégis úgy érezzük, hogy valami itt működik, nem kell rajta sürgősen változtatni semmit. Ezt döntsék el Önök, támogassák Évát egy klikkel és tekintsék meg az oldalt!

Szabó Dávid

Szabó Dávid

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hasonló cikkek

Szabó Dávid

Lezárt projekt: evakral.hu

Több partnerünknek ígéretet tettünk arra, hogy átadott oldalainkról, weboldalak készítéséről nemcsak egy-egy mockupot vagy hivatkozást teszünk ki oldalainkra, hanem pár kiválasztott projekt hátterébe is betekintést

Értesülj első kézből!

Kategóriák