Referenciáink

Tekintse át néhány munkánkat, bízunk benne, hogy együtt dolgozhatunk. Addig is nézzen rá pár projektünkre, illetve ügyfelünkre, akikkel már tegeződünk.

Elégedett Ügyfeleink

Báli ruha kölcsönző

weblap-referencia-baliruhakolcsonzo

Szolgáltatás

Weboldal készítés, weboldal karbantartás

Kivitelezés éve

2019.

Feladat: Edit, egy weboldalt szeretett volna azzal a céllal, hogy ügyfelei könnyebben megtalálják, könnyebben tájékozódhassanak szolgáltatásairól és ezáltal gördülékenyebb legyen a munkafolyamat. Konkrét elképzelései is voltak oldala kinézetével kapcsolatban, de nem tudta hogyan váltsuk működővé. „Csipke motívumot” szeretett volna elhelyezni a weboldalon, ebben biztos volt, sajnos anyaga nem volt hozzá, ez volt a feladatunk. Állítása szerint ez olyan jól sikerült, hogy azóta is nagyon büszkén mutatja meg ügyfeleinek a kész oldalát. A lap statikus oldalként lett üzembe helyezve, de teljes mértékben fel van készítve az esetleges webshoppá alakításra. Edit szupport szolgáltatásunkat is igénybe veszi, így gyakorlatilag semmi dolga nincs a lap üzemeltetésével, egész biztosan nem fog elévülni.

Danube New Building Kft.

weblap-referencia-dnbkft

Szolgáltatás

Weboldal készítés, weboldal karbantartás

Kivitelezés éve

2020-2021.

Weboldal

dnbkft.hu

Feladat: Varga Attila azzal kereste meg cégünket, hogy a Danube New Building Kft-nek készítsünk egy weboldalt. A vállalat építőipari generál kivitelezéssel foglalkozik. Sajnos kevés anyagot tudott prezentálni, de így is elvállaltuk a projektet és beletettük a saját kreativitásunkat is. Két hét után megszületett a produktum. A visszajelzés mindössze annyi volt Attila részéről, hogy jobb lett, mint amire gondolt! Azóta szerencsére már másik területen is együtt dolgozunk velük, legnagyobb megelégedettségükre.

Magyarrovás

weblap-referencia-magyarrovas

Szolgáltatás

Weboldal készítés, portál készítés, webshop üzemeltetés

Kivitelezés éve

2019.

Weboldal

magyarrovas.hu

Feladat: A rovó közösség egy szűk társaság az országban, Miklós fontos tagja e közösségnek. Modernizálni szerette volna weboldalát, ezért keresett meg bennünket. A régi oldal funkcióban elégtelen szolgáltatást nyújtott számára. Több fejlesztőt is felkeresett, de senki sem vállalta az igényei maradéktalan kiszolgálását. Az oldal jelenleg webshopként is üzemel, ahol saját kiadványait értékesíti. A legnagyobb kihívást a rendszer hátterében futó saját fejlesztésű magyar-rovásírás fordító PHP szkript jelentette, ami jobbról balra írva a rovás ABC-t használva jeleníti meg a kívánt szöveget Miklós legnagyobb elégedettségére. Többek között ez miatt utasították vissza a projekt fejlesztését. Szerencsére egymásra találtunk.

MEGÉR-TÉSZ

weblap-referencia-megertesz

Szolgáltatás

Weboldal készítés

Kivitelezés éve

2016.

Weboldal

megertesz.hu

Feladat: Kapcsolatunk egy közös baráton keresztül született velük, mely azóta is „gyümölcsöző.” A cégcsoport komplett arculat és grafikai megjelenési igényt nyújtott be számunkra. A „kisarculat” csomagunk által megkapták a színvilágukat, a webes és céges megjelenésüket, reklám dizájnt és teljes arculatot a cégük számára. Az általunk  tervezett dizájn megnyerte tetszésüket, melyet azóta is minden platformon alkalmaznak. A weboldal többnyelvű, rendelkezik hír modullal és a komplett karbantartási szolgáltatásunk által gyakorlatilag semmi dolguk az üzemeltetéssel kapcsolatosan. Annyira elégedettek szolgáltatásainkkal, hogy minden webflottájukban lévő weboldalra bevállalták a kényelem árát a szupport szolgáltatásunk által.

Arculati elemek

megertesz-mappa
megertesz-bileta
megertesz-mappa
megertesz-szovettaska

Zsóka műhelye

weblap-referencia-zsokamuhelyebol

Szolgáltatás

Weboldal készítés, Webshop készítés

Kivitelezés éve

2020.

Feladat: Zsóka a helyi közismert keramikus egyedi eseményekre, rendezvényekre is készít termékeket, így egy olyan weboldalt szeretett volna, mely egyben webshop is. Ezáltal könnyedén be tudja mutatni termékeit, melyeket egyszerű módon meg is tudnak vásárolni az érdeklődők. Zsóka a saját szakmája iránt kellő elhivatottsággal rendelkezik, nyáron gyerektáborokban korongoztatást is vállal. Férje 30 perc alatt elsajátította a webshop adminisztrálását, így eddig a helyben jól ismert Zsókát már az egész országból keresik. A projekt jól és gyorsan sikerült, mindenki elégedett.