Dolgozzunk együtt

Tekintse át szolgáltatásainkat, melyekben segítségére lehetünk. Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük.

szolgaltatas-hardver

Szolgáltatás

Hardver szerviz

Meghibásodott informatikai eszközein hiba feltárást, állapot felmérést végzünk, majd a hiba javítására árajánlatot adunk. Az egyedi alkatrészek beszerzését akár külföldről is vállaljuk. Kérésre a kárfelmérésről szakvéleményt állítunk ki a biztosító társaságok részére. Megjavítjuk, kicseréljük törött eszközeit, lepattogott laptop billentyűzetét, hibás akkumulátorát, betört kijelzőjét.

Egyedi igény szerint, komplett eszközállomány, szerverterem, irodák, tantermek, telephelyek havi díjas szupport szolgáltatás keretén belüli szervizelését is vállaljuk, melyet minden esetben, felmérés után egyedileg árazunk.

Szolgáltatás

Szoftver fejlesztés

Igényeire szabva egyedi szoftvereket, alkalmazásokat, rendszereket, adatbázis alapú szoftver megoldásokat fejlesztünk, nemcsak web alapon. A fejlesztés őskorából is vannak emlékeink, és a régi rendszerekben tapasztalatunk. A fejlesztések előtt az igények egyeztetésére ingyenes konzultációt biztosítunk.

Megoldunk rendszerek közötti adatbázis migrálást, akár API fejlesztéssel is. Tudunk segíteni MySQL, vagy Oracle adatbázis problémáiban, állunk rendelkezésére táblázatkezelő függvények, scriptek írásában, PHP, HTML, CSS, JavaScript alapú egyedi rendszerek fejlesztésében. Havi díjas szupport szolgáltatás keretében rendszer üzemeltetést vállalunk.

szolgaltatas-szoftver
szolgaltatas-weboldal

Szolgáltatás

Weboldal fejlesztés

Megtervezzük arculatát és létrehozzuk vagy feltuningoljuk online jelenlétét, modern, reszponzív technológiákkal. Növeljük látogatóinak számát, felgyorsítjuk weblapját, webre optimalizáljuk gondolatait, üzletpolitikáját.

Létrehozzuk, üzemeltetjük webshopját, blogját, portfólióját. Automatizáljuk ügymeneteit, kezeljük a bankkártyás fizetéseket, integráljuk a csomagküldő szolgáltatóját, időpontfoglaló rendszerét. Havi díjas szupport szolgáltatásunk keretében létrehozzuk, karbantartjuk, részben vagy teljesen önműködő vállalkozását.

Szolgáltatás

Hálózat üzemeltetés

Felmérjük, megtervezzük, kiépítjük és üzemeltetjük hálózatát. Hálózatbővítést és újratervezéssel egybekötött felújítást is vállalunk. Összekötjük irodáit, vagy telephelyeinek rendszereit. Konfiguráljuk és karbantartjuk hálózati eszközeit, akár szupport szolgáltatás keretein belül is.

Elvégezzük a kábelek falba vagy csatornába helyezését, vagy wifi és egyéb kábel nélküli technológiák és eszközök alkalmazásával festés és faljavítás nélkül is üzembe helyezzük eszközeit. Nem kell megtanulnia mi az a VPN, hálózati maszk, dyndns vagy NAS, csak használni kell a hálózat adta előnyöket, amit külön kérés nélkül bemutatunk.

szolgaltatas-halozat
szolgaltatas-nyomda

Szolgáltatás

Nyomdai előkészítés

Szórólapokat, plakátokat, matricákat, gyártunk, nyomdai előkészítést, kiadványszerkesztést végzünk, újságok, könyvek, egyéb kiadványok tervezését, szerkesztését, tördelését vállaljuk.

Elkészítjük arculatát, névjegyét, levélpapírját. Megtervezzük cége webes jelenlétét, logóját, dizájn-elemeit, többféle arculati csomag keretei között. Elkészítjük ezekből megálmodott csomagolási, arculati és reklám termékeit.

Szolgáltatás

Rendszerfelügyelet

Ellátjuk vállalkozása rendszer-adminisztrátori tevékenységét, Linux, MS szerverei szoftveres karbantartását, domain menedzselését. A havidíjas szupport szolgáltatás jelenléti és távadminisztrációs munkát foglal magában. 

A rendszerfelügyelet része a file-szerver felügyelet, vírusvédelem és egyéb biztonsági intézkedések, biztonsági mentések, automatizálások kezelése, szerverkörnyezet hardvereszközeinek felügyelete, cseréje, helyreállítása. A rendszerfelügyelet egyes átfedésekkel szorosan kapcsolódik a hálózat üzemeltetési szolgáltatásunkhoz, melyet sokszor együtt végezzük.

szolgaltatas-rendszer
szolgaltatas-kamera

Szolgáltatás

Kamera rendszer

A biztonságtechnika egy személyes kontaktusra épülő bizalmi szakma. Ennek megfelelni egyik legnagyobb erényünk.

Vállaljuk kamerák, kamera-rendszerek tervezését, beszerzését, kivitelezését cége telephelyén, vagy otthoni családi házánál. Minden esetben személyre szabottan, az egyedi igényekhez mérten ajánlatot készítünk. Kizárólag minőségi eszközök használatát preferáljuk, a legjobb ár-érték arány figyelembe vételével, ügyfeleink legnagyobb elégedettségére.

Szolgáltatás

Eszközbeszerzés

Ellátjuk eszközeinek, nyomtató kellékanyagainak kedvezményes áron történő beszerzését, helyszínre szállítását, beüzemelését.

Legyen szó táblagépről, laptopról, nyomtatóról, okostelefonról, vagy bármilyen egyéb informatikai eszközről, mi itt vagyunk és segítünk eligazodni az ajánlatok tengerében. Kiszűrjük az információs zajból a lényeget, ha igényli, segítünk Ön helyett dönteni, bármilyen eszközt választ, mi kiszállítjuk, igénye esetén beüzemeljük. Csak jelezze mi a megoldandó feladat, vagy keretösszeg, mi komplett ajánlattal és megoldással keressük.

szolgaltatas-eszkoz

Szolgáltatás

Dizájn

Rövid logó animációt, grafikai díszítőelemeket, vagy whiteboard animációt készítünk vállalkozása, webshopja számára.

Ha nincsen arculata, logója, vagy csak nincs kedve eldönteni melyik szín illik a weblapjához, bízza ránk a döntést. Mindenhez senki sem ért, de mi tudjuk mikor kell fotóst alkalmazni és mikor nem kell több forrást bevonni egy feladathoz. Velünk egész biztosan nem lő mellé és a költségei sem szaladnak el felesleges dolgokra.